Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bizarr tejgyűjtő

2009.03.05. 15:14 zaphodbb

Lehet, hogy ez a tejgyűjtő cucc csak nekem bizarr, ez esetben elnézést azoktól, akik használnának ilyet. A lényege, hogy ne vesszen kárba az az anyatej sem, ami szoptatás közben a másik mellből, vagy a nap folyamán csak úgy folyik, amikor épp nem szoptat az anya. Ez a szerkezet ezt, az amúgy melltartó-betétben elvesző tejet fogja fel, hogy fel lehessen azt is használni.

Állítólag olyan vékony, hogy nem lehet észrevenni a melltartó alatt, amit én így, ránézésre is kétlek. Van benne egy kis tartály, amin van egy luk, ebbe illeszkedik a mellbimbó. Hááát, elég fura egy találmány, az egyszer biztos.

Forrás: My Milkies

8 komment

Címkék: kiegészítő anya baba abszurdisztán étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1979550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livus 2009.03.05. 17:19:53

Hasznos találmány ám ez! Van, akinek szoptatás közben ömlik a tej a másik melléből. Olyan mennyiségben, amit egy egyszerű melltartóbetét nem bír el.

Dortje 2009.03.05. 22:29:56

Szerintem akármennyire ömlik a tej, annyi nem jön, hogy azt érdemes lenne elrakni.
Lehet, hogy én utáltam a sterilizálási mizériát, de akkor még ezt is sterilizálni kell. Jaj.

Livus 2009.03.06. 08:10:20

Dortje: senki nem kötelezi az anyukát, hogy elrakja azt a tejet, ami ebben összegyűlik.
Arra jó a cucc, hogy akinek ömlik a melléből a tej, annak ne a pólója ázzon ronggyá, iletve nyilvános helyen szoptatásnál ne kelljen egy komplett tetrapelust begyömöszölnie a melltartójába.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.06. 08:55:28

Livus, ha csak az lenne a cél, hogy ne legyen foltos anya pólója, akkor elég lenne a nedvszívó melltartóbetét. Szerintem.

Bakker, azért belegondoltatok már, mennyi idiótasággal kell nőként szembesülnünk? egészségügyi betét, tampon, tisztasági betét, melltartóbetét, hát mi jöhet még?:)

ShylaD 2009.03.06. 10:24:30

Felhasznalo:
Livus pont azt írta, hogy van, akinek a "másikmellbőlömléshez" nem elég szimplán egy melltartóbetét...én is ilyen vagyok: egyéves a fiam, de még mindig ömlök...:)))

Egyébként tényleg sokkal több ilyen cucc kell a nőknek, dehát EVVAN:D

OFF: Livus, te a mamamis Livus vagy? :)

Livus 2009.03.06. 15:41:00

Na, tessék, itt egy élő ömlős példa :-D
Off: én vagyok, igen ;)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.06. 23:42:32

debcsillu, így jár, aki félaggyal fordít, másik féllel blogján legelteti a szemét. Bocs.:)

Szerencsére én az elején is megúsztam nagy ömlések nélkül, pedig a tejtermelésem igencsak emberes volt. De a tejleadásom fukarkodott, csak gyerekre indult.

Biribon 2009.03.10. 18:37:51

Én az első hónapban szinte nem tudtam utcára menni, mert úgy ömlött a tejem. Sajnos fejnem kellett a tejet, de abban az időszakban arra sem volt szükség, mert több, mint fél liter folyt így ki magától. Egy nem ilyen, da hasonló tejgyűjtő (kagyló) volt nekem a megoldás. Később fejéskor is jelentős mennyiséget fogtam így fel a másik mellből. Fejésenként 80-100 milit. Nekem akkor minden csepp számított. Nem is olyan képtelen dolog ez. :)
süti beállítások módosítása