Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mókás táskák

2009.03.06. 15:17 zaphodbb

Akinek iskolás gyermeke van, az tudja, mennyire meghatározó az iskolatáska kérdéskör. Az első iskolaév előtt az egyik legfontosabb, legizgalmasabb dolog a gyerekek számára az iskolatáska kiválasztása.

A Dabbawalla táskáival könnyű lenne az iskolakezdés, kedvet hozhatnak a kisiskolásoknak bájos mintájukkal, szép fomáikkal. Háti- vagy uzsonnatáska formában kaphatók. Az uzsonnás táskákon nagyon cuki alma, dinnye és tehén ábrázolással, a hátitáskákon pedig állatokkal találkozunk. Ezek közül nálam a kedvenc a pingvines lett, de a lányom rábeszélt, hogy az elefántosat rakjam be nektek.

Forrás: Dabawalla bags

Szólj hozzá!

Címkék: táska gyerek iskola tárolás úton idea textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr47983281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása