Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A madarakat etetni szigorúan... szabad!

2009.03.16. 15:15 zaphodbb

Nekem kifejezetten gyerek-kategória a madarak etetése, főleg házilag barkácsolt etetőkkel. A kölöknek nem kell ehhez kert, legyen akár csak egy francierkélyünk vagy még az se, kikövetelik maguknak, hogy apa szögeljen össze egy kis házikót, amiben ők magokat rakhatnak ki a madaraknak. Az más lapra tartozik, hogy ki pucolja utána le a madárkakit az ablakpárkányról, erről most nem beszélünk, mert nem akarjuk elrontani a madarak, és gyermekeink örömét.

Matthias Sperling, a német elbform designere továbbgondolta a madáretető kérdést. Nem mindenki szereti ugyanazokat a madarakat, márpedig az egyszeri, házilag készített etetőkön egy lyuk van, amin a legtöbb olyan madár befér, amelyik rá van szorulva magvainkra. Sperling egy elforgatható tárcsát tett a bejárat elé, amivel több méretű lyukat is beállíthatunk. Így, ha csak a rigókat, vagy csak a nagyobbakat akarjuk etetni, elég forgatni a tárcsán a kívánt méretig, és máris el van intézve a dolog. Szerencsénkre többféle színben is kapható, ezért az sem akadályozhat meg a beszerzésében, ha fiunk van.

Forrás: elbform

Szólj hozzá!

Címkék: design kert idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr31000066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása