Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kanál a nyakba, és indulás!

2009.03.20. 15:08 zaphodbb

Kivel hányszor esett meg eddig, hogy több órás útra indult gyermekével: felpakolt pelenkát, bébikaját, csőrös itatót, váltás ruhát, még egy pelenkát, és biztos, ami tuti, még egy melegebb pulcsit is? Aztán mikor kajálásra került a sor, kiderült, hogy na, a kanalat bezzeg nem pakolta be.

Ennek a problémának a megoldására született meg ez a kanál-design, csak nyakba kell akasztani és kész, bármikor, bárhol meg tudjuk etetni a kölköt. Illetve a designer még a kávézást is jelöli, mint opcionális használatot, és milyen igaza van, kevés bosszantóbb dolog van, mint mikor az automatából nyert kávénkat nem tudjuk semmivel sem felkavarni.

Forrás: DesignSpotter

1 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek szülő praktikus étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr361012117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.23. 16:08:05

És eljő a nap, amikor nem a régi "kulcsos gyerekeket" fogjuk emlegetni, hanem a "kanalas gyerekeket" :))))
Azé' mikor az oviban a haver a makaróninál megkérdi, hogy "anyád villát nem adott?" ne csodálkozzunk.... :)))))))))))))
süti beállítások módosítása