Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 1.

2009.03.24. 10:27 zaphodbb

Végre, végre! Bátorodnak az Olvasóink, és küldenek mindenféle saját készítésű cuccot. Nagy örömünkre szolgál ezeket a közönség elé tárni, és nagy virtuális tapssal fogadni a kreatívabbnál kreatívabb szülőket.

Minden napra jut majd sk poszt a következő napokban, annyi mű érkezett. Elsőként mamacash nick alatt író olvasónk IKEÁS konyháját és hozzá tartozó levelét tesszük közzé. Nem rangsor, csak azért az övé az első, mert én is meg szeretném csinálni ezt a konyhát, és így már több helyről tudok ötletet és ihletet meríteni.

"Minket megihletett az ikeas alapanyagokbol keszult konyha, es megcsinaltuk. Keteves lanyunknak hozta a most erkezett kistestvere, az egesz csalad ezen dolgozott, amig mi a korhazban voltunk. Nehany elemet maskepp oldottunk meg - pl. grundtal racs helyett fuszertarto polc van, meg van suto is (ez a legjobb). Szerencsere 3 nap mulva volt a szulinapja is, ugyhogy a csaladtol kapott hozza gyonyoru kiegeszitoket is, tobbek kozott fa kenyerpiritot meg szeletelheto fatortat is."

Kövessétek minél többen mamacasht és azokat, akiket a következő napokban majd még bemutatunk és küldjetek még több sk gyerek holmit!

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek konyha szülő anya apa kreativ idea gyerekszoba sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr671021904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása