Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csókoltat a múzsa!

2009.01.12. 11:51 felhasznalo

SK konyhás felhívásunk még mindig tart – január 19-ig, hétfő éjfélig várjuk még a pályaműveket, erre a mélcímre -, így aki eddig még nem tette meg, vágjon bele a kiskonyha készítésbe!

Inspirációként bemutatjuk a következő két, saját kézzel készült, őrült profi kiskonyhát.

Az első kiskonyha az IKEÁból összevásárolt cuccok átalakításából született. Az Ohdeedo-n olvasható leírás szerint az alapot egy Rast éjjeliszekrényke jelentette, amely kapott egy hátlapot, majd egy deszkát elfelezve rakodópolcot és ajtót is. Pár Attest fogantyúval, Panna tányéralátéttel, egy régi tálkával és egy Grundtal polccal kiegészítve minden tekintetben tökéletes konyhával ajándékozhatjuk meg lánynemű apróságainkat. Az edények felfüggesztéséhez használhattok S-horgokat is.

A második kiskonyha az előző darab továbbgondolásával, ám IKEA hiányában más anyagokból készült, és őszintén szólva, ilyen csodaszép kiskonyhát egyik boltban sem láttam még. Külön érdekessége a csaptelep, amely egy papírmasé „S” betű félbevágásából született. Zseniális.

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek konyha szülő anya apa praktikus nyeremény idea gyerekszoba sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr94870498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása