Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 4.

2009.03.27. 10:18 zaphodbb

Akik szeretik a Figurka babákat, amiről már itt, a Gyerekszobán több posztban is szó volt, azoknak biztos ismerős lesz az egyik képen látható robot, bár a többi kreálmány legalább ugyannyira elbűvölő!

Hajnalom küldte ezeket az sk varrott holmikat, amelyeknek értékét még jobban emeli, hogy nem géppel, hanem kézzel vannak összevarrva. Szerkesztőségi kedvenc a zsebes, felköthető babaház. Levél és képek alant.

"No, kissé pironkodva, de itt küldöm a kis házi "remekeim" egy részét. Sok múlik a jó anyagon, de én inkább házi maradékból szoktam varrni, ill. nekem nincs varrógépem, ezért csak kézzel öltögetek. Ez javarészt befolyásolja az anyagválasztást is, szeretem, ha nem kell szegni az anyagot :p

A gyerekeim hálás közönség, a párnababa már 3 éve alvótársa Csengének :))

Hajnalom"

2 komment

Címkék: játék gyerek szülő anya baba kreativ idea gyerekszoba sk babaház alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1001022105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsöppkeCsillus 2009.03.27. 12:35:28

Hű a mindenkit, állati jók! Gratulálok! :)

galoca_no1 2009.04.04. 22:05:41

AAAzti,nagyon ügyes,grat!:)
süti beállítások módosítása