Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Plüssállatok alternatív újrahasznosítása

2009.04.03. 15:19 zaphodbb

Adva van két fériember, Fernando és Humberto Campana, akik testvérek és művészek. Mindemellett pedig erősen kitágították a plüssállatok felhasználhatóságáról alkotott elképzelések határait. Jelen esetben székeket csináltak belőlük. Az alant látható pandásat ráadásul csak limitált, kétszázötvenes példányszámban készítették el, így az külön értékes.

Mondjuk, arról nem vagyok meggyőződve, hogy ezekben a székekben kényelmes lenne ülni. Valószínű, hogy nyomná a fenekeket az állatok orra, vagy esetleg foga. Mindenesetre mutatós darabok. Esetleg felhasználható az ötlet, ha elárasztanának bennünket a plüssállatok otthon, akárcsak az építőkockás szék esetében.

Forrás: moss

2 komment

Címkék: design szék abszurdisztán fotel dekor csecsebecse kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr471041745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krisztallit73 2009.04.03. 20:53:35

Nem minden lelkiismeretfurdalás nélkül ülnék rá egy mackó arcára. Egyébként nagyon mutatósak, tetszenek.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.04.04. 23:43:05

Mééééééér, a krokodiléra szívesen? Egyébként pofája van nekije :)
süti beállítások módosítása