Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kajarc

2009.04.07. 18:15 zaphodbb

Első ránézésre a címben szereplő szó nem értelmes, másodjára sem az, mert éles elmémmel most találtam ki, a kaja és az arc összevonásával. Akkor nyer csak értelmet, ha megnézitek az alant látható tányérokat, amin ételekből kirakott arcok láthatók. Kicsit bizarr, de vidám az ötlet, hasonlót hűséges olvasóink már látthattak is a blogon, igaz, ottan a tányér díszítése adta az alapot. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy szeretném-e, ha a gyermekem hozzászokna, hogy másvalaki arcáról eszi az ebédjét.

Ettől függetlenül sk ez is elkészíthető. Cyr, hogy is volt az a "párizsi lány"? (ez itt felhasznalo megjegyzése vala, bocs.)

Forrás: Pakhuis Oost

1 komment

Címkék: gyerek konyha kreativ abszurdisztán idea étkezés sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr621049709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.04.09. 23:20:30

Ha érdekel, még megvan a kép :)
süti beállítások módosítása