Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Habtapilap másképp

2009.04.09. 15:17 zaphodbb

Le a habtapilappal! címmel felhasznalo már régebben mozgalmat indított a habtapilap ellen, amivel teljesen egyetértünk! Kevés visszataszítóbb gyerekholmit láttam még ennél, de nekünk is volt, mert ha ezt büfizte le valamelyik csaj, akkor csak egy mozdulat volt feltakarítani, és nem gyűrődött alájuk kúszás közben sem. Ráadásul elég jól szigetel is, ami egy hideg padlójú lakásban, ahol még a szőnyegből is süvít a hideg, szibériai szél, nem elenyésző tényező. Szóval vannak előnyei is. De úgy tűnik, lehet ezt úgy is, hogy közben még jól is nézzen ki és több funkciós legyen. Legalábbis, a koreaiaiknak sikerült.

Két játék egyben, mert összeillesztve ugyebár habtapilap, de szétszedve és a rúdjára felhúzva, hintaló, meg madár, meg nem tudom, mi lehet a harmadik, talán rák. Nem beszélve arról, hogy így az összeszedése is móka lehet a gyereknek, és ezzel meg van oldva a tárolás problémája is.

Forrás: Tessel

3 komment

Címkék: játék gyerek praktikus baba szőnyeg idea gyerekszoba padló dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr551054006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livus 2009.04.10. 02:41:28

De ötletes!
A harmadik sztem egy hátára fordult tatu vagy teknős :-)

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2009.04.10. 07:48:14

.. vagy egy Rorschach-paca gyerekeknek.. :D

Egyébként tényleg tök jó, kár, hogy a honlapjukról semmit sem lehet kibogarászni (illetve de: van egy kép az állatokról: ló, kakas, teknős a megfejtés)

Ez olyan érdekes: mielőtt megszülettek volna a lányaim, én is biztos voltam benne, hogy olyan ízléstelenséget, mint a habtapi, be nem engedek a házamba.. aztán meg dehogynem... Jó ronda, de vitathatatlanul praktikus...

Dortje 2009.04.13. 14:52:16

Azért én ivtatkoznék a "könnyen tisztítható" résszel. Ha jól kilazultak a arészek fél--egy óra is kell hozzá. Most hátul leragasztottam, így könnyebb...
süti beállítások módosítása