Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kapcsolók kreatívoknak

2009.04.28. 17:28 zaphodbb

Volt már itt, a Gyerekszobán szó a villanykapcsoló játékossá varázslásáról. Teljesen egyetértek mindenkivel, akik nem szeretik, hogy a gyerekszobában a villanykapcsolók olyan semmilyenek, olyan unalmasak, pedig akár díszek is lehetnének. A lányaim  biztos, hogy meg lennének veszve egy ilyen villanykapcsolóért, rólam nem is beszélve.

Ha rákeresünk a neten, hatalmas felhozatal van villanykapcsoló-takarókból, kár, hogy itthon nem nagyon lehet kapni. Pedig egy ilyen segítségével nagyon egyszerűen és látványosan fel lehet dobni a falat, nem csak a gyerekszobában. Ügyeskezű Olvasóinknak itt a remek lehetőség ismét az alkotásra!

Forrás: LaroseApartment 528

1 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek anya apa kreativ fal idea gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr681091015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hannahmama 2009.04.29. 10:01:24

Mikor a länyom szobäjät keszitettk nekem is a villanykapcsolo volt az egyik nagy problemam. Hannahnak kirälylänyos van, nagyon egyszerü megoldäs. magära a villanykapcsolora fel van ragasztva a kivägott kep. A kapcsolo szelei pedig ugyan azzal a szinnel diszitve van. Legaläbb az ö szobäjäban nem snassz feher a kapcsolo. Lehet ezt meglehet csinälni a dugajokkal is?
süti beállítások módosítása