Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A hordozó és az árnyékolás

2009.05.05. 18:15 zaphodbb

Nem is tudom, minek nevezzem az itt következő cumót. Autóülés-árnyékoló? De nem az, mert nem az autósülést, hanem a gyereket árnyékolnám vele, benne.

Mindenesetre marha jól néz ki, ahogy kisautót csinál az autósülésből. Persze ezt a benne ülő kölök nem tudja értékelni, de a szülőknek szép látvány. A funkciója pedig a leírás szerint az, hogy nem takarót meg pelenkát kell így dobni a hordozóra, ha gyermekünk elalszik, és/vagy zavarja a napsütés, és/vagy fúj a szél, hanem ezt a cuccot húzzuk rá, és máris meg van oldva minden. Jól néz ki, azt el kell ismerni, főleg ez a kisautós design, de a virágos is bejön.

Forrás: BabbaCo

Szólj hozzá!

Címkék: szülő alvás praktikus baba úton textil hordozó csecsebecse autósülés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr11102358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása