Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

10 kicsi svéd

2009.05.08. 15:12 felhasznalo

Ha már egy könyvben négereket, a gyerekdalokban meg majmokat és indiánokat emlegetnek ezzel a számmal szoros összefüggésben, akkor nem feledkezhetünk meg a 10 Swedish Designers kompániáról sem, akik 1970-ben álltak össze, hogy különféle textil és egyéb tervekkel örvendeztessék meg a világot.

Kollekciójuk elég szerteágazó, ami minket érint, az természetesen a gyerekeknek szóló termékek. Amelyek között van ágynemű, pelenkázó alátét, takaró, előke és játék babakocsi is.

Utóbbi többféle mintával is megrendelhető, szerintem nagyon jópofák, a gyerekek örömmel tologatnák benne a babáikat. Az uralkodó színek, ahogy a kínálatot elnézem, a vörös, a türkizzöld és a sárga, meg persze a kihagyhatatlan fekete-fehér.

 

1 komment

Címkék: design játék gyerek babakocsi textil gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr21106291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brunella 2009.05.09. 10:16:24

Ezekben én is szívesen tologatnám az igazi babámat....
süti beállítások módosítása