Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Anya, nyakában törülközővel...

2009.05.13. 15:08 zaphodbb

Akár az a kép is megjelenhetett a cím olvastán a lelki szemetek előtt, ahogy a strandra lejtetek nyakatokba vetett törülközővel, de nem, semmi ilyesmiről nem fogok most írni. Mindennapokról van szó, amikor fürdés után a babát bele kell trükközni a törülközőbe. Nem tudom, mások hogy csinálták, nálunk két emberes feladat volt ez, apjuk kiemelte a kádból, és az én törülközős kezembe rakta a kölköket.

Ezzel a kötény törülközővel nincs szükség két emberre többé: anya/apa a nyakába köti, mint egy kötényt és így máris sokkal egyszerűbb beletekerni a babát. Törülköténynek neveztem el,  mert ennyire kreatív vagyok, még nyelvet is újítok. Jó, igen, tisztában vagyok vele, hogy elég béna  szó, de a lényeg benne van. Szerintem jó ötlet, jól jött volna.

Forrás: Todays Babies

1 komment

Címkék: biztonság baba fürdés fürdőszoba textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr721117104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2009.05.14. 13:37:40

hmmmmmm
nem látom benne nagy tudományt :D
merthogy vagy a törölközőt nyitod szét vagy a gyereket fogod, ez hol oldja fel a problémát?

de egyedül is remekül megoldható a feladat csecsemővel és már állni tudóval is :D
süti beállítások módosítása