Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Haver! Párna

2009.05.15. 18:07 zaphodbb

Értelmetlen a cím, épp annyira, mint ez a két párna. Na jó, viccesek egy kicsit, így akkor már nem is annyira értelmetlenek. Nagyobb gyerekek értékelhetnék igazán ezt a fajta angol szlenges, párnás humort: magyarul kb. annyit tesz a "You rock" és a "You rule" szöveg, hogy király, zsír, sirály, nem-tudom-mi-manapság-a-menő vagy. Mindezt egy vonalzó és egy kődarab mondja egymásnak. Ám legyen, végülis ez is egyfajta humor, lesznek még kamaszok a kölkeink, bele kell majd szokni ebbe is.

Forrás: David & Goliath

2 komment

Címkék: design gyerek alvás ágy textil gyerekszoba ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr221123193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xhetetlenxx · http://mondhatatlan.blogspot.com 2009.05.15. 19:49:33

Azért nem puszta véletlen, ugye, hogy egy kő meg egy vonalzó mondja egymásnak, kb mintha egy koronás bácsi mondaná egy madárnak hogy Sirály!, mire "Király!" felkiáltással válaszolna, nem mondom hogy ettől sokkal jobb persze, csak ha valaki nem tud külföldiül, a cikkből nem feltétlenül derült ki neki, hogy nem csak a szleg használata a vicces, hanem még mekkora szóvicc is.

dorka at london · http://dorka.tumblr.com 2009.05.16. 11:45:38

az egesz bolt nagyon erdekes, de nem lehet egy dolgot valasztani.
(harom meterre dolgozom tole es minden nap elmegyek mellette, egy eve de meg sosem vettem semmit)
süti beállítások módosítása