Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Repülő párna

2009.05.26. 17:45 zaphodbb

Direkt kétértelmű címet adtam, mert az mostanában olyan bulváros, igazából nem repül a párna, hanem repülő alakja van. Kisfiúk szerintem meg lennének vadulva egy ilyen repülős párnáért, mert amellett, hogy repülős, még fetrengősen hatalmas is: méterszer méterharmincas, és harminc centi magas is. Ezzel a mérettel már puff-helyettesítő is lehet egy fiúszobában. Egyértelműen a military mintás repülőt kellene beszerezni.

Forrás: Pakhuis Oost

2 komment

Címkék: kiegészítő gyerek baba gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr541144239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.06.03. 12:11:16

Családilag megszavaztuk, h. ideje géppel is megtanulni varrnom, mert akkor karácsonyra megörvendeztethetném első számú fiamat egy ilyen géppel! Ha összejön, majd büszkélkedem vele :P

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.06.03. 12:39:49

@Hajnalom: szuper:) de ekkora bazi nagy legyen ám! Várjuk majd a képeket:)
süti beállítások módosítása