Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szemgyönyörködtető szivacsszófa

2009.05.26. 09:25 felhasznalo

Volt már ilyen itt, a blogon, csak jó régen, mondhatnám, még az ősidők kezdetén – ez mondjuk, így másfél év távlatából nagyon elszálltan hangzik - , csak azt a Monte Design kínálatában találtuk. Már akkor is szörnyülködtem a macimintás, és egyéb borzalmas textillel bevont szivacsretteneteken, és azóta sem bírtam magamhoz térni, mert sajnos, e téren úgy tűnik, lassan változik a közízlés. Ez van.

Addig is, nem adjuk fel, próbálunk véleményformáló erővé válni, és elérni, hogy a gyerekosztályokon olyan foteleket próbáljanak ránk sózni, mint a fent említett, és olyan szivacskanapét, mint a Nume-jé. Egyébként elgondolkoztam, hogy tán nem véletlen a két bútor közötti kísérteties hasonlóság, itten némi ihletnyúlással állhatunk szemben, bár, hogy ki kitől, az kideríthetetlen.

Ám, hogy még jobban felkavarjuk az emberek igényeit, bemutatjuk a Nume szófáját is, ami különféle szivacsdarabokból áll, ezeket pedig a gyerek a szíjak segítségével tetszése szerint építheti össze – ilyet még a Monte Designnál sem láttunk.

Azt meg csak zárójelben jegyezném meg, hogy a Nume is lehet már ismerős, mert a kartongépeiket már szintén méltattuk egy ősrégi posztban.

Kedves Látogatók, valljatok színt, kinél van otthon macis gyerekfotel?

 

Forrás: Nume

1 komment

Címkék: design játék gyerek fotel kanapé gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr951141539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.05.28. 18:49:52

Aztaaa! Ezért a pirosért kinyitnám a pénztárcámat! Sőt felnőttméretben is bírnám :-D

Színt vallok: macis rettenet nincs, viszont egy jó 10 éves kétszemélyes ikeás változata igen. De ez legalább mintanélküli, sárga-piros-kék színű :P
süti beállítások módosítása