Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 10.

2009.06.01. 10:00 felhasznalo

Jubilál rovatunk, ami megint csak arra az ezerszer elmondott tényre utaló bizonyíték, hogy Olvasóink rendkívül lelkesek és kreatívak, ráadásul jó szervezők is lehetnek, hiszen gyerek, háztartás és talán még munka mellett is képesek időt szorítani egy kis kézművességre. Az meg külön megtisztelő, hogy mindezek után még képek is készülnek, amiket megkapunk mi is, hogy publikáljuk őket.

Úgyhogy ezúton is nagyon köszönjük az eddigi leveleket, pompás ötleteket, a bizalmat és a dicséreteket!

És akkor következzen jubileumi posztunk főszereplője, Kata nevű olvasónk, aki mindenki mást beelőzve küldte el tizedikként saját keze munkáját. Ami nem más, mint a már sokat emlegetett, népszerű és másnak is ihletet adó lógós könyvtároló. De Kata nem állt ám meg egy szimpla lógóskönyvesnél, hanem továbbgondolta a dolgot, de nem áruljuk el, hogyan, inkább olvassátok el Ti is!

„Szia!

Én annyira szeretnék a 10. alkotó olvasó lenni, hogy gyorsan lefényképeztem a lógós könyvtartót, ami kész van már egy ideje, csak a dokumentáció maradt le. Bővített változat, 3 emeletes! A girbe-gurba varrás én vagyok, a farúd-fúrás, kötél-csomózás apuka keze munkája. Nagyon szeretjük, csemete kirámolni, én visszapakolni, és olvasni mindketten : ) Szuper a blog!

Hahó, Kata”

Azt hiszem, mondanom sem kellene – majd megteszik helyettem a kommentelő Látogatók -, hogy zseniális lett a végeredmény! Gratulálunk!

5 komment

Címkék: könyv gyerek szülő anya apa polc rend tárolás idea könyvespolc gyerekszoba sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr951152508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mn / Mike · http://dreamdecor.freeblog.hu/ 2009.06.01. 14:03:56

szerintem is nagyon klassz lett.
Pontosan hogyan is lett ez rögzítve? csak a legfelső rúd van falra felfúrva és a többit pedig a csomózás tartja?

Nagyon jól néz ki!

pottyosgaloca 2009.06.01. 15:40:09

Tesz-vesz város! :D Imádom,a kedvenc könyvem volt gyermekkoromban :) (Épp ez a sárga ráadásul:D Emlékszem még a mandulaműtétes-fagyis-kistestvéres volt a kedvenc:))

Egyébként nagyon szép lett,tetszik a csíkos vidám anyag:)

toria 2009.06.02. 21:47:08

A falnak is csodaszép dísze lett az alkotás, szuper jó!

Dortje 2009.06.03. 14:57:28

Nagyon profi! Szerintem még jobb is, mint az eredeti.

(Az a csíkos ugye IKEÁs anyag. Soha sincs, amikor ott járunk, peddig nekem nagyon bejön. :( )
süti beállítások módosítása