Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játssz!

2009.06.02. 09:29 felhasznalo

Jesper K. Thomsen, dán tervező keze alól került ki a Play játékbútor család, ami tényleg arra csábít, hogy játssz. Annak ellenére, hogy bármilyen színben rendelhető, nekem ez a sárga nagyon bejön, pedig nem is szeretem annyira, mert túl harsány nekem, de itt, ezzel a fűzölddel kombinálva nagyon állat. Már most kívánnék is mindenkinek jó reggelt!

Amúgy a gyerekek - itthon nem annyira - tipikus (szappanos)láda-játékai ihlették a darabokat, ami látszik is, tényleg olyanok, mintha zöldséges ládákból tákolták volna össze őket, de nyilván azoknál azért jobb minőségű fából készültek, nem abból a szálkás fajtából.

Tetszik a székek kuszasága, a praktikusság, a tábla, de a legjobban, naná, hogy a kisautó tetszik! Ha lenne egy fiam, már küldeném is apát barkácsolni, de nyomban, bár azt hiszem, a lányok ugyanúgy örülnének egy ilyen járgánynak.

 

Forrás: Normann-Copenhagen

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek asztal pad szék jármű gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr801157846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása