Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bin-Go

2009.06.05. 17:58 zaphodbb

A Bin-Go nem egy játék, bár megtévesztő a neve, hanem tároló doboz. És kinek ne kéne tárolódoboz, akinek gyereke van? Én szeretem a dobozainkat, mert egyszerű a rendrakás velük. A gyerekeknek is könnyű: csak belehajigálják a szana-szerte-szét heverő játékokat, és már kész is van a látszatrend. Nem is kell nekünk több, én azt szoktam mondani, hogy igaz, hogy nincs minden mindig a helyén, és a rend is csak látszatrend nálunk, de legalább él a lakás.

A Bin-Go tárolókat elfogadnám itthonra, egyrészt szépek, másrészt a design olyan, hogy bármelyik szobában jelen lehetne, nem akadna fenn az ember rajta, hogy gyerekcucc van a nappaliban. És ami még nagyon tetszik: a fülei, amit felhajtva megfogja az ember lánya a dobozt, rendeltetési helyére viszi, majd kecsesen a helyére hajintja. Persze, ha tömve van plüss fenevadakkal, akkor nem lehet olyan kecsesen se megfogni, se hajintani, de azért az elképzelés nyerő.

A SkipHopot meg amúgy is komáljuk, ha másért nem, hát azért, mert bebizonyították, egy habtapiszerűség is lehet gusztusos, designos és praktikus egyszerre.

Forrás: SkipHop

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek doboz tárolás gyerekszoba dekor kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr541165466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása