Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Autók a tenger felé

2009.06.30. 18:08 zaphodbb

Vakációzni indul a fél ország, vonulunk egyik hétről a másikra, egyik helyről a másikra. Legtöbben autóval, és gyerekkel. Gyerkőccel a hosszú autóút legtöbbször rémálom, jó adag leleményességre van szüksége a szülőknek, hogy lefoglalják a kölköket. Bevetjük még az egy órás Balaton járatnál is a legtöbb trükköt: kis rágcsa, olvasnivaló, babák, pónik, autók, még egy kis rágcsa, innivaló, akinek van, annak DVD lejátszó és még sorolhatnám.

Ha hosszabb útra megyünk, nem csak egyórásra, akkor óhatatlanul halmozódik a szemét, főleg ugyebár a rágcsák miatt. Erre találtam megoldást a The Mod Mobile autóba való kis szemeteseiben. Amellett, hogy nagyon szépek, a leírás alapján még a kezelésük is egyszerű. Pont a kis cukrospapírok, kekszcsomagolások és társaik befogadására alkalmasak, aztán egy mozdulattal cserélhető bennük a zacskó a következő pihenőnél. Tetszik, elfogadnám.

Forrás: The Mod Mobile

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő praktikus úton idea dekor csecsebecse etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr91217662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása