Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cseppmentes utazás

2009.07.03. 14:52 zaphodbb

Sok gyártó készített már cseppmentes, utazós kulacsot a gyerekeknek, és mind ugyanazt tudja, jobb-rosszabb hatékonysággal: nem folyik ki belőle a víz a gyerek nyakába, akkor sem, ha fejjel lefelé, direkt rázza azt a kulacsot.

A Contigo Autoseal nevű kulacsa nem is azért kerül ki a blogra, amit tud, hanem mert annyira szép, hogy muszáj bemutatni. Talán annyival több, mint társai, hogy a szívókája egy gombnyomásra pattan ki, így amíg rejtve van, nem koszolódik. De lehet, hogy ezt már más gyártók is kitalálták, csak én nem követem igazán a kulacs divatot.

Nagyjából mindegy is mit tud, ha a minimális követelményt teljesíti, miszerint a gyerek száraz marad, ha iszik és nyugodt szívvel odaadható neki utazás közben is az autóban, akkor már csak a kinézet számít, az pedig csillagos tizes.

Forrás: Contigo

3 komment

Címkék: design biztonság kiegészítő gyerek praktikus úton étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr871223774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cetli 2009.07.03. 15:25:00

A kulaccsal kapcsolatban alapvető problémám, hogy nagyon nehéz tisztán tartani. Csak meg kell nézni egy pet palackot 4-5x i újratöltés után.

Azt viszont elsimerem, hogy pár napja bizony jól jött volna egy ilyen, amikor a fiam (3) úgy döntött, hogy fekve bontja fel a szintén döntött üdítős palackot, és persze szinte minden rajta és a kanapén landolt.

buboreek 2009.07.03. 21:23:23

Az én lánylényemnek nem akadály, hogy cseppmentes a kulacs. Ha már nem szomjas, azzal szórakoztatja magát, hogy megszívja, majd a szájából visszaengedi a vizet a mellkas/pocakjára... Így tök mindegy az autóban is milyen "butykost" adok a kezébe, mert akár egy 15kmes út után is tud úgy kinézni, mint akit épp most húztak ki egy kád vízből. :oDDD

Hannahmama 2009.07.04. 14:40:48

@buboreek: Hihetetlen milyen kreativak a gyerekek:) Ez nagyon tetszett :)
süti beállítások módosítása