Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Katalogizállat

2009.07.14. 18:06 Cyr

Hogy az állatok hogyan jönnek a könyvekhez, ne kérdezzétek, lövésem sincs. Sőt. Meg vagyok róla győződve, hogy a japánok sem tudnának erre a kérdésre meggyőző választ adni.

Viszont poénnak nem utolsó, hogy mindenféle zsiráfok, malacok és rénszarvasok kandikálnak ki a könyvek közül orral, vagy farral, tetszés szerint. Elfogadnék néhányat közülük, - szeresse csak meg a kölök az olvasást, ez ügyben semmi sem drága - bár lelki füleimmel már hallom is a néhány év múlva óhatatlanul bekövetkező abszurd párbeszédet: „Anya, hol az a könyv, amit olvastam?” „Azt hiszem, kincsem, a második polcon, a sertéscsülök mögött…”

Forrás: +d

3 komment

Címkék: design kiegészítő idea könyvespolc csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr271245788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.07.17. 10:52:32

en inkabb ugy kepzelem, hogy a szulok nagy gonddal ABC/akarmilyen sorrendben levo konyvtárát hivatott ez rendbentartani. Ahonnan kivesznek egy konyvet, oda bekerul az allat (mondjuk minden csaladtagnak van sajat allata), igy nem lesz nehez megtalalni, hova kell visszatenni.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.07.17. 13:14:39

Ez se rossz, bár én inkább alapból a témaköröket állattagolnám. Esetemben ugyanis a személyre szóló állatomból 3-4 darabbal rendelkeznem kéne, ennél több könyvet mostanában nem olvasok egyszerre :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.07.20. 11:55:44

hat, vegulis miert is ne. Mondjuk az osszes szarnyas egy emberé. Aztan az osszes egzotikus allat a masike. Vagy a vizben elok egy harmadike.

temakoroket hogy csoportositanad? a filozofia egy emberszabasué, a sikamlos konyveket disznoval, a gyereknevelesrol szolo konyvoket tyukanyoval jelolned? :D
süti beállítások módosítása