Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Madarak a fán, vagy fa a madarakon?

2009.07.14. 14:55 zaphodbb

A dánok már eddig is nagy hatással voltak ránk, a ruháikért bevallottan és vállaltan rajongunk, de úgy tűnik, nem csak rminket fertőztek össze-vissza. Hírük eljutott a tengerentúlra is, ennek ékes bizonyítéka a képen látható játék, amely ráadásul nem is mai csirke - csak, hogy a madaraknál maradjunk - hanem már-már régiségnek beillő, több évtizedes, vintázs darab. Az e-bay-en keresztül vehette meg az a mázlista, akinek volt rá mintegy 300 dollárnyi összege.

Fantasztikus ez az Enzo Mari stílusú puzzle, ami beillik egy bújócskázós játéknak is. Mert hol is vannak azok a madarak a fán? És egyáltalán: hol is van az a fa? Szép, igényes és ötletes, mást nem is tudok hozzáfűzni: zseniális és szemet gyönyörködtető.

 

Forrás: Creative Playthings

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek puzzle enzo mari

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1001243487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása