Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Álmodj húscafattal, kisbabám!

2009.07.30. 09:52 zaphodbb

Minden szülő rémálma, ha a gyerek rossz evő. Ha úgy kell belekönyörögni egy-két falatot ebédnél. Nem is beszélve arról, amikor válogatós is hozzá és a zöldségeket messzire elkerüli. A Petit Flaneur vicces forgói arra hivatottak, hogy megszerettessék a babával még anyatejes korában a répa, paradicsom vagy épp egy nagy cafat hús látványát.

Így aztán, ha majd odakerül az etetőszékbe a gyerek, már régi ismerősként fogja üdvözölni a  zöldségeket, húsokat és tükörtojásokat. Sose tudjuk meg, hogy nekünk ilyenre szükségünk van, ha nem készítik el - egyébként kétkezi munkával - nekünk a designerek.

Forrás: Petit Flaneur

Szólj hozzá!

Címkék: baba étkezés gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr391275688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása