Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Luxus-Potter

2009.08.03. 14:11 Cyr

Bár már volt szó nem is oly rég Layla Grayce luxuscuccairól, nem állom meg, hogy ezeket meg ne mutassam nektek, teszem mindezt lányaim jelenleg aktuális Beatrix Potter rajongása okán. Az írónő meséiért már egy darab ideje oda vagyok én is, de ahogy ezeket az árakat elnézem, Péter nyuszi ide vagy oda, csillapodik a lelkesedésem. Tényleg, miért csak Péter nyuszi, és a többiek hol maradnak?

Szó nem érheti a ház elejét, gyönyörűségesek ezek a bútorok, antikoltak, - néhol túlantikoltak -  igényesen kidolgozottak, csudapasztellek, egyetlen bajom van velük: iszonyatosan pénz-szagúak. Ez pedig az én szememben bizony durván beint a szóban forgó mesék keresetlen bájának…

Forrás: Layla Grayce

1 komment

Címkék: design gyerek alvás rend baba szék doboz tárolás szekrény bölcső gyerekszoba etetőszék kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr51281798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuuli (törölt) 2009.08.03. 14:23:39

Undorítóan giccses, de imádom! :)
süti beállítások módosítása