Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Utolsó vitorlások a tavon

2009.08.10. 14:51 zaphodbb

A nyár utolsó hetei következnek, ezért még most, amíg tart, addig mutatom meg ezt a csudaszép vitorlást. A Playsamről már volt szó, nem is egyszer: autóikról, babaházukról és a húsvéti idényben a nyulas hintalovukról is. Mindig elismeréssel nézem a termékeiket, mert szem-ki-siklatóak, letisztultak, minimalisták, egyszóval nekem és felhasznalo kolleginának is a szívünk csücskei. És még skandinávok is, amivel mindent elmondtam.

Ez a vitorlás elsőre pillantásra szerelem, hiába vannak lányaim, nagyon, de nagyon szeretnék egy ilyet a polcomra, akarom mondani, a polcukra. A piros-fehéret, ha lenne szíves valaki, de rögvest.

Forrás: Playsam

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr741290276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása