Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etetőszék minimálban

2009.09.10. 09:33 felhasznalo

Semmi faxni, semmi csicsa, nulla gyerekes szín és forma, csak puszta funkcionalitás, kicsit indusztriál beütés anyaghasználatban - fém és műanyag - és kész a tökéletes, praktikus és szép design-etetőszék - csak engem emlékeztet bizonyos szögből nézve egy birodalmi lépegetőre?

A Concord Spin etetőszéke négy magasságban állítható, extra magas háttámlája, hárompontos biztonsági öve, kihajtható lábtartója és levehető tálcája is van. Különlegessége pedig az, hogy kisebbre lehet hajtogatni, mint egy felnőttnek gyártott összecsukható széket.

Forrás: Concord

3 komment

Címkék: design konyha baba étkezés etetőszék minimalista

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr371355528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kancellar 2009.09.10. 11:54:43

Nah ilyen kellett volna nekünk is. Meg szerintem sok panellakónak is :)
Azért kívánsi lennék az árára (igaz nem volt időm utána böngészni.)

szilda 2009.09.10. 18:01:50

hát ez profi! nem panelban lakom, de a 40nm, az itt sem nagyobb:), szóval jól jött volna, és a köv gyermekhez ha lesz módom be is szerzem:), csak hol, és mennyiért?????? több kérdésem nincs:)
süti beállítások módosítása