Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kockát a kockára

2009.09.16. 18:05 zaphodbb

A Just Another Toy neve egyáltalán nem azt jelenti, amit jelent, azaz, hogy csak egy másik játék, hanem épp az ellenkezőjét: egy új, fantasztikus lehetőségeket rejtő játék. Sara Ribbenstedt és Matilda Dominique designerek fogtak össze és találták ki a Just Another Toy-t, ami nem más, mint hatalmas textilkockák, minden oldalán más és más mintával, színnel, amiket ezerféle módon lehet összerakni: hol mintát adnak ki, hol csak a színek illeszkednek össze, de minden esetben valami izgalmas sül ki belőlük.

Még csak most indul a prototípus gyártása, de reméljük, hogy egyszer majd hozzánk is eljut, akkor aztán lehet hancúrozni és ugrálni a kockákon, no meg készséget fejleszteni velük.

Forrás: Sara Ribbenstedt és Matilda Dominique

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek textil gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr451383394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása