Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tonett a gyerekszobában

2009.09.23. 18:02 zaphodbb

Nemsokára Karácsony, Ti már nézelődtök ajándékok után? Bevallom, én még nem annyira készülődöm, mert még csak szeptember vége van, és különben is hétágra süt nap.

Mégis ebben a posztban megjelenik a Karácsony, hiszen pont akkor dobja piacra a Thonet - 150. szülinapja alkalmából -, a gyerekeknek való tonett széket, amit a nagy alapító, Michael Thonet egyik fia, August Thonet tervezett.

Azt a tipikus, mindenki által ismert, kecses vonalú székformát kicsinyítették le, és pasztell színűre festették az ülését. Nekem bejönnek, mindig is szerettem az ilyen székeket és most már mindenki, akinek ilyen tonett székei vannak az ebédlőben, hozzá illő gyerekszékeket is vehet majd. Juhé.

Forrás: Thonet

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szék gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr851399425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása