Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Madarat tolláról...

2009.10.12. 14:55 zaphodbb

Gyereket gyerekszobájáról - folytathatnám a címet. De azért ez nem egészen igaz, mert a gyerekszobák, kiskorban legalábbis, még inkább a szülőket tükrözik. Van egy szerencsés kétéves kislány, akinek a szülei designerek, és akik nem tudták a baba érkezése előtt, hogy milyen nemű a kis jövevény. Ezért döntöttek a vajsárga szín mellett, amitől a szobába beköltözött a nap és szikrázik azóta is, melegséggel töltve meg a teret.

Nem csak a sárga szín az, ami nagyszerű ebben a gyerekszobában, hanem az egészen átívelő madár-motívum. A plafonon és a falakon repkedő madarakkal nem tudnék betelni, ha az én ágyam felett és körül lennének, és naná, hogy a plafonra kell festeni őket, hiszen az a baba - aki végül kislány lett, és a Mallory Gray nevet kapta - egész sokáig heverészik majd a kiságyban a hátán, bambulászva maga fölé. Gyönyörűek.

Az abszolút kedvenceim azonban a madáretetők a falon, különböző méretben és formában, amikben még apró madarak is megbújnak. A komód fölött lévő zsiráfos lámpák pedig zseniálisak, a maguk letisztult egyszerűségükben.

Tulajdonképpen mindent és bármit ki lehetne emelni, a fotel huzatától a fát formázó lábú asztalkán át, a kiegészítő kis díszekig, mert mind-mind a helyén van, odaillik és tüneményes. Én ellaknék ebben a szobában bármeddig.

Forrás: Rhoney Design

1 komment

Címkék: design gyerek lámpa kreativ fal textil gyerekszoba kiságy dekor kisbútor stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr101441887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jolikaM · http://nemcsakvarrok.blogspot.com 2009.10.12. 15:19:30

Nekem ez valahogy most nem jön be. Az edigiek jobban tetszettek. A sárga amúgy sem a kedvenc színem, de itt különösen tompának és lehangolónak tűnik a fehérrel és feketével társítva. A kisasztal ágacskái meg nagyon édesek, de majd mikor a kislány szemébe áll bele, mert mászás közben lefejeli, akkor nem lesz annyira jópofa.

Erről a szobáról a francia gyerekruhák jutnak eszembe: őrülten édesek, elegánsak, igényesek, csak homokozni nem olyan jó bennük.
süti beállítások módosítása