Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tril, az újabb vendégblogger

2009.11.09. 17:45 felhasznalo

Újabb vendégblogger mutatkozik be a Gyerekszobán, reméljük, többször is találkozhattok majd vele. Tril első posztját nemsokára olvashatjátok, addig íme néhány soros bemutatkozása, fogadjátok szeretettel:

"Amatőr természetbúvárként csodálattal figyelem, hogy az általam nevelendő két kiskorú hogyan válik okos, érdeklődő kisgyerekké, s reményeim szerint értelmes felnőtté. Nevelésükben kissé hátráltat, hogy sem jómagam, sem a férjem, de egyéb családtagjaink sem sorolhatóak az átlagos kategóriába, elsősorban humor tekintetében. De ez sok nehézségen is átsegít. A cinizmus is.

Miért szántam rá magam az írásra? Nem tudom. És azt sem tudom megígérni, hogy sokáig maradok. Nem mindig vagyok ennyire elszállt/elszánt. De időnként szembe jön valami, amit meg kell örökíteni, mutatni másoknak, ha másért nem, hát, hogy közösen röhögjünk, azért, mert tetszik - vagy kínunkban." 

Köszönjük, Tril, mi azért szívesen látjuk a cinizmust és a humort itt a blogon, és nemcsak egyetlen alkalommal.

Szólj hozzá!

Címkék: üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr751513190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása