Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Foggyökérlábú gombák

2009.11.10. 18:00 Cyr

 ... és még szemük is van. Ha épp úgy tetszik, stilizált medúzaként is felfoghatóak ezek a fogvéglények, a gyereknek oly mindegy, szülőként pedig másodlagos, hogy épp mit kerülgetünk, vagy mire tiprunk a gyerekszoba padlóján. A másodlagosság természetesen  kizárólag a puhatestűekre - esetünkben lábasfejűekre - vonatkozik, a legófélék például nem ebbe a családba tartoznak.

A Heidi Iverson agyából kipattant, kézzel készült, töltött jószágok, hívjuk őket akárhogy, nyilvánvalóan megpróbálnak igényt teremteni. A magam részéről igyekszem a végsőkig ellenállni. Egyelőre nem igényel túlzott erőfeszítést.

Forrás: H-Luv Fabrications

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr151515518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása