Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 26.

2009.11.27. 14:53 zaphodbb

Dortje alkotott kisfiának - és a mi szemünk gyönyörködtetésére - egy olyan falvédőt, amitől szerkesztőségileg tátva maradt a szánk. Profi darab, méghozzá olyan szinten, hogy simán el tudnám képzelni a boltok polcain is.

Alkotó Olvasó levele és kreációja alant.

"Sziasztok!

A majdnem két és fél éves fiamnak készítettem ezt a falvédőt, mert ő is, mint sok más kortársa tisztára autóőrült. A falvédőn olyan járművek vannak, amiket ő kért. Kicsit megcsavartam a dolgot és némelyikbe be is ülhetnek az ujjbábok - na meg az autók is. A képen ez most jól látszik, mert mindet belegyömöszkölte.

Az alapra, ami előre lesteppelt vatelinbéléses anyag, kerültek a minták. Ezzel időt akartam megspórolni, de igazából nagyon nehéz volt a 75*200 cm-es anyagot ide-oda forgatni a varrógép alatt. De hát mindig tanul az ember, nem? A falra pedig egy léc van felcsavarozva, amire tépőzárat ragasztottam, a tépőzár másik felét meg az anyagra varrtam. A képen nem látszik - és különben se nagy szám -, de van még az ágy mellett egy egyszerű zsebes tároló is, ugyanezekből az anyagokból. Ezt leginkább könyvek és (természetesen) autók tárolására szokott a fiam használni.

Remélem tudtam ötlettel szolgálni azoknak, akik hasonlót terveznek,

üdv:

Dortje"

4 komment

Címkék: gyerek szülő fal fiú textil gyerekszoba sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr671551418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BCili · http://cili-milim.blogspot.com/ 2009.11.27. 15:38:27

Nagyon jó lett! Szupet ötlet, hogy a vonatba bele tudnak ülni a bábok. Korábban egy állokkal megtelt buszos textilt néztem ki, de ez sokkal jobb, mert ilyen újbábok nálunk is vannak!

b79andi 2009.11.27. 22:28:08

Jaj de szuper!!! És pont jókor, mert éppen valami ilyesmin gondolkodtam! Rengeteg sok jó ötlet van benne, de mennyivel egyszerűbb lenne, ha tényleg kapható lenni ...

Dortje 2009.11.28. 14:32:09

Örülök, hogy tetszik :)
Amikor már a falra rögzítési technikákon gondolkodtam, akkor láttam, hogy van azért hasonló a piacon, lehet venni, csak nagyon drágák. (gugliba beírva, hogy "falvédő gyerekszobába")
Az lemaradt az írásból, hogy a kerekek gombok :)

Anke 2009.11.30. 19:35:34

Oh, ez nagyon ötletes! Eszembe sem jutott volna tépőzárral feltenni a falra, és a "jármű zsebek", zseniális, persze tetszetős is! Tényleg minden elismerésem!
süti beállítások módosítása