Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING - Fázós Mackó gazdára talált!

2009.11.30. 09:19 felhasznalo

Pénteken éjjel lezárult adventi játékunk szavazása, a számtalan remek adventi naptár közül a legtöbb szavazatot kapó Olvasónk pedig gazdagabb lett a Figurka Design Fázós Mackójával.

 

A több mint száz szavazó közül a legtöbben úgy gondolták, hogy Csillagboris alkotása a legötletesebb és legszebb. Mögötte nem sokkal - igen szoros volt a verseny -, a második helyen végzett jolikaM egyre szépülő és egyre díszesebb karácsonyfája. A harmadik helyen pedig buboreek vállfára applikált, angyalkás-tüllzsákos csodája futott be.

Mindenkinek köszönjük a részvételt és a szavazatokat, Csillagborisnak ezúton is gratulálunk a nyereményhez, és kérjük, gyorsan írjon nekünk egy címet, hogy a Mackó még bekerülhessen a Mikulásnak kitett csizmába!

És senki se menjen túl messzire, mert hamarosan ismét játszani fogunk, elképesztő nyereményekért, melyeket majd akár a Karácsonyfa alá is tehettek!

3 komment

Címkék: nyeremény üzenet hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr831560298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buboreek 2009.11.30. 14:32:51

Szintúgy! Gratulálok!!!

csillagboris 2009.11.30. 15:32:35

Köszönöm, nagyon örülök neki, és - mivel nem vagyok gyakorlott és sokat varró - ez a továbbiakhoz is lendületet ad. Én is gratulálok a többieknek a szép munkákhoz, és jó bontogatást kívánok a gyerekeknek!
süti beállítások módosítása