Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Színesítd meg az életed!

2009.12.14. 10:05 zaphodbb

Panyi Zsuzsi iparművész neve ismerősen csenghet a Gyerekszoba Olvasói számára, hiszen már olvashattatok róla a blogon, nem is egyszer. Fantasztikus, a szivárvány minden színében tündöklő üvegékszerei önmagukért beszélnek, és biztos léptekkel terelgetik a siker felé ezt a posztot, így nyugodt szívvel vághatok bele, hogy bemutassam azt a gyönyörű és rendkívül széleskörű üveg- és ezüstékszer választékot, amit a panyizsuzsi.hu honlapon találhatunk. Amelyek közül sokat szívesen látnék itthon, az ékszerdobozban – amiből persze minden nap kiválasztanám a hangulatomnak megfelelő darabokat. Ráadásul most még az apáknak is jut figyelem, ami valljuk be, igen ritka, úgyhogy érdemes a kiegészítők jelentőségét ismerő férjeknek is nézelődni az oldalon. 

Mivel gyerekekkel foglalkozó blog vagyunk, az újdonságok közé tartozó gyerekékszerek felől közelítünk. Szebbnél-szebb színekben tobzódó üveggyűrűket láthattok alant, olyanokat, amikért bármelyik kislány helyből sikítana, de legalábbis leígérné az összes csillagot a téli égboltról. És ez még nem minden, mert a gyerekékszerek között megbújnak azok a szintén újdonsült anya-lánya gyűrűk is, amelyek igazi megható karácsonyi ajándékok lehetnek – apukák, figyelem! - bármelyik anyának és lányának. Hiszen mi lehetne jobb dolog, mint amikor egymáshoz öltözik – akár csak a kiegészítők terén – ez a két nemzedék! 

És ha már az apák figyelmét kértük, figyelmet érdemelnek ők maguk is. Mivel az apák ékszerileg mindig is elég mostoha helyzetben voltak, ezért különlegességként megmutatom a webshopban található férfi kollekciót. A mandzsetta választéktól egészen lenyűgöződtem, elképesztő, hányféle színű, formájú, hangulatú mandzsettát kaphatunk férjeink számára. Biztos vagyok benne, hogy az apukák, ha rápillantanak a fejük fölött tornyosuló munka és az állandó stressz közben egy-egy ilyen mandzsettára, rögtön jobb kedvre derülnek és kisimul pár percre az arcuk. Ami azért is jó dolog, mert kicsit mindig vele lehetünk, és mikor hazaér, ő is kevésbé feszült lesz, amit aztán csak hosszabb idő alatt vetkőzne le magáról. Így viszont pikkpakk átkapcsolhat pénzkereső üzemmódról apa és férj üzemmódra, a család nagy örömére.

Ezennel személyes kedvencemmé fogadom azt a sárga-fekete darabot, amit a lenti képen láthattok. Bevallom, számomra kicsit retrós a hangulata – talán a színválasztás, talán a minta miatt -, márpedig aminek bármi köze van a retróhoz, az nekem bejön. Ha én magam hordanék inget, csakis ezt a mandzsettát venném fel hozzá. Akár egész kollekciója is lehet a szerencsés apáknak ezekből az élénk színű mandzsettákból, amelyekkel pillanatok alatt feldobhatják a hétköznapok szürke-fehér ing-öltöny viseletét.

És ezzel még nincs vég, még mindig jut a férfiaknak ajándékoznivaló a honlapon. Ugyanis színes csatos öveket is találtam nekik. Bizony, ezek nem azok az unalmas, fémcsatos, gyászos darabok, amiből tizenkettő pont egy tucat. Ezek az övek amellett, hogy hihetetlen mutatósak, még férfiasak is a valódi bőrből készült övrésszel és az üvegből készült, művészien megmunkált csattal. Ha nekem kellene választani, akkor maradnék a sárga-fekete kombinációnál, úgyhogy ezt a narancs-fekete övet venném apjuknak.

A körút persze nem lenne teljes, ha nem csodálnánk meg a medálokat, fülbevalókat, karkötőket, hajba-valókat, kitűzőket, amelyekből egyértelmű, hogy találunk egymáshoz maximálisan passzoló darabokat is. Mind-mind egyedi, különleges, színekben és formákban gazdag. Olyannyira, hogy akár teljesen feketébe is öltözhetünk, ilyen kiegészítők mellett akkor is olyan vibráló színekben fogunk pompázni, ami bárkinek szemet szúr. Csak győzzük elmesélni mindenkinek, honnan is származnak ezek a gyönyörűségek.

Milyen jó is lenne, ha minden nap más szín- és formakavalkád lógna a nyakunkban, hol egy négyzetesebb, hol egy hosszúkásabb. Hol egy tengerész-stílusban pompázó elegáns, hol egy tüzes Kán-kán medál. Vagy a bohókásan szépséges és játékos Tüzes medál, a nagy melegekben pedig a hideg és megnyugtató, frissítő színekben pompázó Türkiz-zöld medál.

A fülbevalók közül sem kellene egy héten kétszer ugyanazt berakni reggel. Időnként decens és visszafogott, egyszerű, színes bogyókat tennék a fülembe. Máskor viszont csak kipillantanék az ablakon, és máris tudnám, hogy a lila-púderes gyönyörűség után nyúljak, vagy a lime és kobalt színeit tükröző lázadás kell nekem.

No, persze a mindig szem előtt lévő kezünk sem maradhat dísz nélkül, karkötőzzük és gyűrűzzük fel őket is, persze figyeljünk arra, hogy azért a színek passzoljanak egymással.

És ha már mindenhol megszínesítettük magunkat, akkor még mindig kiegészíthetjük az összképet egy szépséges hajbavaló csattal és egy különleges brossal.

 

Végül, de nem utolsó sorban álljon itt egy kis meglepetés: a Drága Olvasóknak - akik a Gyerekszoba elkötelezett hívei természetesen - egy kattintásba kerül erre a linkre és máris hozzájutnak ahhoz a jelszóhoz, amivel 20% kedvezményt kapnak minden Panyi Zsuzsi-féle gyönyörűségre a következő két napban - azaz ma és holnap, egészen kedd éjfélig. Ugye, hogy megéri minket olvasni?

Forrás: Panyi Zsuzsi

3 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek ünnep szülő anya apa hellókarácsony dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr281590979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VirgArt · http://www.virgart.hu 2009.12.14. 13:05:52

Biztos én vagyok béna, de nem találom a jelszót! :o(
Help!

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.12.14. 13:34:14

@VirgArt: nálam működik, ellenőriztem most az admin felületen is, elvileg működnie kell, próbáld újra légyszi:)

VirgArt · http://www.virgart.hu 2009.12.14. 13:43:10

Most már megy, köszönöm! :)
süti beállítások módosítása