Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kedvezmények Karácsonyra!

2009.12.14. 14:16 felhasznalo

Most már tényleg nyakunkon az Ünnep, és sok ember még csak most rohan ajándékot vásárolni. Aki meg nem rohan a boltokba, de még nincsen ajándéka, kapja gyorsan maga elé a billentyűzetet, mert a webshopokban is karácsonyi hajrá van már.

Hogy az ajándékozást megkönnyítsük, az elmúlt hetekben több ajándékötletes posztot is összeállítottunk. Több webshopban pedig kedvezményt szereztünk a Gyerekszoba Olvasóinak, hogy különleges, egyedi, minden konzumságtól mentes ajándékokkal lephessétek meg a családot. Hogy melyek ezek, azt most összesítjük Nektek, egy helyen, áttekinthető formában.

A Hűdebaba.hu webáruházában a skandináv design remekeiből válogathattok - vigyázat, magunkat ismerve komolya az erőteljes nyálcsorgatás veszélye -, cukorfalat ruhák és cipők, kiegészítők és játékok, ajándéknak való cumisüvegek, itatópoharak várnak Rátok. Náluk most 10% kedvezményt kaphattok a termékek árából. További részletekért kattintsatok ide.

Hasonlóképpen 10% kedvezményre jogosult minden Gyerekszoba Olvasó a Nitt-Fajáték webboltjában. Klasszikus, saját gyártmányú fajátékok között válogathattok, érdemes megnézni a csodaszép, múlt századeleji autómodelleket és repülőgépeket is. A kedvezmény érvényesítéséhez szükséges információkat itt olvashatjátok.

Puhatalpú cipővel minden gyerek jól jár! Nagy babakocsizásokhoz, első lépésekhez, benti banzájozásra ajánljuk otthonra és oviba is ezeket a csodaszép valódi bőr kiscipőket. Téliesített változatban is kaphatók, és most 10% kedvezményt kapnak tőlük a drága Látogatók. Részletekért kattintsatok, megéri!

A gyerekkönyvek közül kiválasztani az igazán érdekes, értékes darabokat sokkal nehezebb, mint gondolnánk. Hanna útmutatásával azonban könnyebben eligazodhattok a könyvrengetegben, a Két Egér Könyvesboltban pedig 10% kedvezménnyel hozzá is juthattok a legjobb olvasnivalókhoz. A kupont ide kattintva nyomtathatjátok ki!

Panyi Zsuzsit már nem kell bemutatni a blogolvasóknak, mindenki tudja, milyen csodák kerülnek ki a kezei közül. Ideális ajándék a család nőtagjainak, de idén már a hímneműek sem maradhatnak színes, üvegből készült kiegészítő nélkül. Kedden éjfélig Zsuzsi webshopjában 20% kedvezmény kap minden kedves Olvasónk. Ha szeretnétek élni vele, kattintsatok ide!

A Mamazon fantasztikus, biopamutból készült, horgolt Anne-Claire Petit játékaiból, a Snoozebaby címkeaddiktoknak készült termékeiből, és úgy egyébként minden másból is szintén 10% kedvezmény illeti a Gyerekszoba olvasóit. Ezért a remek ajánlatért klikkeljetek ide

Ha további kedvezményes lehetőségek érkeznek, azokat is megtaláljátok majd itt, a lista frissül, amíg van mivel.

És ne felejtsétek el: még holnap éjfélig nevezhettek karácsonyi, "Alkoss a gyerekkel!" pályázatunkra, amelynek nyertesei elképesztő - és higyjétek el, ha azt mondjuk, elképesztő, akkor ilyen itt még tényleg nem volt! - nyereményekért szállhatnak versenybe!

1 komment

Címkék: nyeremény üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr571595923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vackor11 2009.12.18. 16:23:47

Hahó!
Mikor láthatjuk a karácsonyi ötleteket???Hétvégén készítenénk mindenfélét: a csemetével ) már csak a jobbnál jobb ötletek hiányoznak:)

vackor
süti beállítások módosítása