Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 28.

2009.12.17. 10:13 felhasznalo

Olvasóink rendületlenül kreatívkodnak, nemsokára megtudhatjátok, hogy karácsonyi játékunkon kik nyertek és mit. Ám sok egyéb, nem karácsonyhoz kapcsolódó alkotást is kapunk ám, így most bemutatjuk AndiAB nevű, ikresanya Olvasónk művét, mellyel szerintem egy csapásra megnyeri zaphodbb szívét. 

Na, ki találja ki, hogy mi a nagy mű?

"Szia!

Hát én egyáltalán nem szoktam varrogatni, de kedvet kaptam egy internetes oldalon talált sk bagoly saját kézzel történő elkészítéséhez, mivel a lányom kissé rákattant Dr. Bubóra vele együtt pedig mindenféle bagolyra. (Azóta a kis hűtlen átpártolt a hóemberekre, de nem hibáztathatom, hiszen itt a tél.)

Akkor készítettem neki maradékokból ezt a három állatot, akik majd egy madzagon lógnak majd a gyerekszobában, ha megtalálom a szegeket.

Egyenként olyan 20 centisek, szépen összeférceltem őket, aztán anyós végigszaladt rajtuk géppel, kihagyott persze egy lyukat, amin keresztül kifordítottam és jól megtömtem őket a porosodó szoptatós párna gyöngyeivel.

Innen az ötlet, és egy ilyen kalicka is tervben van, de bagolyt ilyenbe nem rakok. A legjobban az tetszik nekem, hogy a csíkos egy régi kedvenc pulcsimból készült, a pöttyös pedig anyukám kb. 30 éves szoknyájából. Mikre jók a régi rongyok?

Üdv,

AndiAB"

Nos, bagolynak mindenképp tökéletesek! És hadd mondjam el, hogy ezek a szemek, ezek a kicsit gülü, kicsit tanácstalan, de nagyon figyelő szemek engem is totálisan rabul ejtenek! Persze, én nem vagyok olyan bagolyszakértő, mint drága blogger kolleginám, ezért várjuk az ő véleményét is - és persze az Olvasókét is.

3 komment

Címkék: gyerek anya recycle textil gyerekszoba dekor alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr31603137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borsoo' 2009.12.17. 11:23:50

NAGYON helyesek, biztos nagyon örül nekik a kicsi lány :)....engem a gyerekkori bagoly babzsákaimra emlékeztetnek, amik sajnos már nincsenek meg :(, de most ez a kép visszahozta nekem a régi hangulatot, köszönöm :)

Pamina 2009.12.17. 12:54:06

Bagoly, már megint :D

Tök jó, hogy régi rongyokat használtál fel, tkp. ennek a műfajnak ez lenne a lényege, az újrahasznosítás.

2009.12.17. 16:50:00

Gratulálok! Irtóóóó helyesek lettek :)) A 7 éves lányom itt nyomul mellettem, hogy: 'Anyaaaa! Te is csinálj nekem!'
Ezért nem szabad a gyerekkel együtt netezni :-D Pedig már varrtam én is baglyot neki.

És szerintem az külön érték, hogy anyóssal együttműködve készültek :)
süti beállítások módosítása