Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Minimál, zenél és karácsonyi...

2009.12.23. 09:59 zaphodbb

...mi az? Hangozhatna el a klasszikus vicc-kérdés. A válasz egyszerű lenne: karácsonyfa minimál disegnban, ami zenél. Maga a fa csak messziről emlékeztet igazi testvéréhez, inkább csak nyomokban karácsonyfa, úgy is mondhatnám, de ez persze design körökben nem gond, még jól is néz ki, a maga minimál bájával.

De miért zenél? Ne zenéljen. Tudom, tudom, rajtam kívül ötmillió embernek biztos tetszik, hogy zenél, meg szépet zenél, de én akkor is ellenzem. Viszont a színei tetszenek, alapvetően vidám jelenség lenne dekorként ez a kis fa, de a zenélésért sok pontot levonok.

Forrás: Design Within Reach

3 komment

Címkék: design minimalista hellókarácsony dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr441617373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flopenka 2009.12.24. 16:16:36

Kedves Zaphod Beeblebrox!

Régi olvasója vagyok a blognak, de úgy kiakadtam, hogy te kiakadtál ettől a játéktól, hogy regisztráltam magam, hogy írhassak neked! :o)
A zenélő, idegesítően monoton, unalmas, gombnyomásra hangot adó játékokat elítélem én is, de ez nem ilyen!!!
A linken megnézheted, hogy egy (üveg)golyót kell legurítani a kis fán, s az, mint egy xilofon ad ki hangokat, mikor rápottyan a golyó a "levelekre". Ez jópofa és kreatív, s inkább plussz pontokat kéne adnod rá!!! :)
Üdv!
Flopenka

DéeRGé 2010.01.08. 18:30:10

REHABILITÁCIÓT A KARÁCSONYFÁNAK!

Szia Zaphod,
nekem is ez lenne a hozzátennivalóm: ránézésre is az volt az első tippem, hogy ezt a fát nem BEKAPCSOLNI kell, hanem valami nagyon interaktív zenéről van szó. És tényleg, ott a videó. Gyerekként egyszerűen imádtam az ilyen golyóleeresztős játékokat / síneket, az meg, hogy közben pöcörög is, fantasztikus.

Ilyet minden gyerekszobába.

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.01.08. 18:45:48

rehabilitálom a karácsonyfát és meghajlok a köz előtt:)) Az az igazság, hogy tényleg jópofa és szépen is szól, úgyhogy hamut szórok a fejemre és megszaggatom ruháimat. Úgy jó lesz?:))
süti beállítások módosítása