Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ugráljunk, mint a verebek...

2010.01.12. 10:03 zaphodbb

Szívemben némi szomorúsággal adok hírt erről az ugrósiskolás szőnyegről, már tavaly is, felhasznalo kollegina posztjától is szorító érzés volt a mellkasomban. Ugyanis Borcsa lányom megszállott rajongója az ugróiskolának és úgy egyáltalán: magának az ugrálásnak és annak bármilyen és akármilyen fajtájának.

Ez eddig rendben is van, csak hát alattunk laknak, és annyira nem díjazzák az ugrálást, hogy nagyon. Így Borcsa az ovira és a sétákra kell tartalékolja az ugrálós késztetéseit. De abban biztos vagyok, hogy ha saját házunk lenne, akkor bárhonnan is, de beszereznék neki egy ilyen szőnyeget, valószínűleg visítana és - természetesen - ugrálna örömében.

Forrás: CB2

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek szőnyeg textil gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr711657526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása