Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egyszer volt, hol nem volt...

2010.01.13. 18:32 Cyr

  ..., az Óperencián túl, élt egyszer egy kislány, aki lelkes volt, és aprócska gyerek létére hivatásos álmodó. Úgy hívták, hogy Jennifer.

Jennifer csak álmodott kezdetben - valamennyien így keztük, csak kevesen  vagyunk, akik emlékszünk is rá. Álomvilágát sárkányok, manók, tündérek serege, ezernyi, sose látott lény népesítette be. Ebben a világban mindenki jó volt, a csúnyácska se rém, csupán esetlen, jólelkű figura. Álomföld lakóinak lelkét nem mérgezték előitéletek. Gnómok, tündérek, játékos,  mosolyfakasztó, mulatságos figurák, mind-mind várták a varázslatot, hogy valaki életre keltse őket.

Nem vártak hiába, hiszen Jennifer felnőttként sem felejtette el őket. Egy szép napon visszatért Álomföldre, immár Jennifer Carsonként, hogy varázspálcájával megütögetve lakóinak bolyhos fülét, ők álmodhassanak immár, a mi világunkban.

És azóta is itt vannak, egyre többen és többen lesznek, Álomföld lakói hosszú sorokban, lábujjhegyen, pisszegve vonulnak át hajdanvolt és mai gyerekek álmain, hogy köztünk lehessenek. Jönnek, csak jönnek, azért az egy pillanatért, amikor a Nagy Kapun átlépve hús-vér meselényekből a boldog pillanatba dermedt nemezfigurákká válhatnak. Mert az az egy pillanat, számukra az az igazi varázslat.

Még akkor is, ha az ára egy soha véget nem érő álom. Mert ebben az álomban mi, emberek vagyunk immár azok, akik az ő Álomföldjüket népesítjük be sokféleségünkkel. Ki tudja? Egyszer talán a te füleden is koppan a varázspálca, hát jól vigyázz...

 

Forrás: The Dragon Charmer

1 komment

Címkék: design játék gyerek kreativ gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr321669094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőlő 2010.01.14. 09:11:39

Már legalább 20 perce nézegetem a képeket, gondoltam választok egy kedvencet, de nem nagyon megy. Talán a könyvön ülő szemüveges sárkány, de mind szó szerint mesés. És nagyon tetszik a fotók környezete, tényleg elhiszem hogy élnek az erdőben ilyen kis lények.
süti beállítások módosítása