Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szimulált gyermekáldás

2010.01.29. 18:19 Cyr

Annak idején, emlékszem, még általános iskolában, játékbabákon okították nekünk a babaetetés, pelenkázás, büfiztetés csínját-bínját. Jó előre felkészítettek, az igaz, a nagy vigyorgások emléke még élénk bennem, a pelenkázást azonban már kénytelen voltam újra tanulni huszonsok év múlva, élesben.

Sokat fejlődött azóta a világ, mit nekünk holmi játékbabák, egyenesen csecsemőszimulátort nyomnak a képünkbe, felkészítendő jó előre a kvázi szülőpárt, milyen is lesz majd az igazi ded a kórházból való házhozszállítás után.

A szimulátort japánok követték el, tökéletesen tudományos háttérrel, a Tsukuba Egyetemen. Én ugyan okosabb nem lettem tőle, viszont néhány effekten szabályosan rettentem. Persze ettől még, nem kétlem, lehet ez a dolog fergeteges, én azonban hálát adok, hogy kimaradt az életemből, mert nem biztos, hogy adott esetben a szimuláltat valódi gyermekáldás követte volna...

Forrás: Uchiyamalab

5 komment

Címkék: gyerek szülő abszurdisztán gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr331712566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FRita 2010.01.31. 15:29:21

Olyan szomorú, hogy ilyen hülyeségekkel veszik el az emberek - amúgy is nagyon lanyha - kedvét a gyerekvállalástól.. :( Attól, hogy jól berezeltetnek valakit, hogy a baba éjjel be fog pisilni, nem fogja megtudni, milyen szuper dolog szülőnek lenni. Vagy ez a valami mosolyog, gőgicsél, viccel, megsimogat, rajzol is neked, és miután legorombítottad, hogy rendetlen, azt mondja, te vagy a legjobb anyuka? Mert ezek miatt érdemes anyának lenni minden nap...

FRita 2010.01.31. 15:32:24

Ja, még csak be sem pisil...

Sara 2010.02.01. 11:38:08

... de miért van ekkor feje??? :)

Emene 2010.02.01. 13:15:02

@mabapi: Teljesen egyetértek veled, ez elkeserítő és visszataszító! :S
süti beállítások módosítása