Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Meisseni helyett

2010.02.10. 18:34 Cyr

Amikor végre elhagyhatjuk a cumisüveget - már aki használt -, valamint az itatócsőrös készségeket, még nem feltétlen az az időszak, amikor bátran sarjunk elé tehetjük a családi Meissenit. Az áthidalásra persze embertelen mennyiségű, minőségű és fajtájú gyerek étkészletet találunk, csak győzzünk válogatni.

Azt azért nem árt, ha kezdettől tudja az aprónép, hogy van egy étkészlet, ami kizárólag az övé, amiből már ő is pont úgy ehet, mint a nagyok, talán árnyalatnyival nagyobb elhullással. A Life Without Plastic állatfigurás műanyag- és rozsdamentes acél 3 darabos étkészlete első ránézésre e célra való, tartós és mutatós darabnak ígérkezik. Egyetlen üröm az örömben, hogy nem mikro- és mosogatógép-álló. Igazán kár érte...

 

Forrás: Life Without Plastic

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek praktikus baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr411747019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása