Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Abrosz firkamániásoknak

2010.02.15. 14:49 felhasznalo

Az asztalnál várakozás nehézségeit úgy tűnik, globálisan érzékelik a szülők, számtalanszor láttuk már, milyen ötleteket vált ki a felnőttekből a gyerekek sajtkukacsága. Most az izraeli Funtastic Plastic Do It Yourself terítőjére vethettek egy pillantást.

Az abrosz mellé filctollakat is adnak, amivel aztán tele lehet firkálni a - cég nevéből is  kitalálható, hogy műanyagból készült - terítőt. Jó ötlet, hiszen egyszerre köthetjük le vele a magukkal mit kezdeni nem tudó kölköket és adhatunk teljesen egyedi hangulatot a családi étkezéseknek. És még tisztítani is olyan könnyű, mint nagyanyáink viaszosvászon terítőit.

A tippért köszönet elephantinmymindnak!

 

Forrás: Funtastic Plastic

Szólj hozzá!

Címkék: játék kiegészítő gyerek konyha kreativ idea étkezés textil sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr251760256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása