Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Teherbíró állat

2010.02.26. 10:11 felhasznalo

A dán Franck & Fischer-nél találtam ezt a tündéri elefánt-fogast, három színes gombbal, stilizált vonalakkal, piros alapszínnel. Nagyon egyszerű, nagyon vidám, nagyon praktikus és nagyon retró is, szerintem bármelyik kortársamat visszarepíti egy percre a boldog gyerekkorba. De ezen már meg sem lepődünk, hiszen skandináv designról van szó, ugyebár.

Nem tudom, miért, de én egyből az óvodámra asszociáltam róla - lehet, hogy volt valami olyan textil, amin hasonló elefántok masíroztak? Őzikés függönyre emlékszem, elefántos nem rémlik, és mégis, valahonnan nagyon ismerős. Valaki?

 

Forrás: Franck & Fischer

1 komment

Címkék: retro design kiegészítő gyerek fogas rend tárolás gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr241791637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schusy 2010.02.26. 14:07:55

Nekem az elefanten cipőmárka jut eszembe róla...
süti beállítások módosítása