Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bölcső hosszú távra

2010.03.12. 14:17 felhasznalo

A bölcsővel az a baj, hogy igazából nem sokáig lehet hasznát venni, mert a gyerek pikkpakk, pár hónap alatt úgy megnő, hogy feje-lába kilóg belőle. Aztán a bölcső mehet a levesbe, vagy a tárolóba, vagy a szomszéd családba, ahová épp most érkezett meg a ded. Pedig a bölcső amúgy jó találmány, mert kis helyet foglal, és a babák is jobb szeretik, nyugodtabban alszanak, ha nem veszi őket túl nagy tér körül - anya méhében sem volt végtelen szabadság, ugye.

A Made by Midas Q4 bölcsője viszont hosszú évekre hasznos társa lehet a kölöknek. Mert ez a bölcső nem úgy ring, mint talpas testvérei, ez bizony felfújható gumikerekeken gördül, a napellenzője pedig bármikor lekapható. Így később kocsiként, hajóként játszhat vele a cseperedő totyogó, de akár arra is képes, hogy a játékok nagy részét mobilan tárolja. Később pedig már csak a fantázia szabhat határt az újrahasznosítási lehetőségeknek. Aztán meg már csak jön az unoka, aki újra ebben álmodhatja át élete első éjszakáit.

Szerintem jópofa, szellemes és kitalált darab, akárcsak a Midas csorgós kiságya, amiről már volt szó nálunk is.

Forrás: Made by Midas 

Szólj hozzá!

Címkék: design játék alvás praktikus rend baba tárolás idea bölcső gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr791832901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása