Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Übereld a csokitojásokat!

2010.03.22. 09:39 felhasznalo

Nem, továbbra sem megyünk át gasztroblogba, ettől őszintén és keményen próbáljuk visszatartani magunkat, ám ezt a fantasztikus ötletet akkor sem tarthatom vissza, ha ezzel picit megbiccen a fenti elképzelés.

Az EyeCandy blogon láttam ezt a remek, kreatív és igazán mókás kis ötletet a húsvéti tojások tálalásához. Csibecsapat és tyúkanyó annyira ennivalóak, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy akár egyetlen egy finnyás kölök is ellen tudna állni nekik.

Elkészítésükhöz kell hat keményre főtt tojás, pár répakarika, olívabogyó, egy kevés piros húsú paprika, egy kés és némi türelem. De biztos vagyok benne, hogy megéri a fáradtságot, még az is lehet, hogy idén überelhetők a Nyuszi csokitojásai.

Részletes elkészítési útmutatót az EyeCandy blogon találhattok.

 

Forrás: EyeCandy

1 komment

Címkék: gyerek húsvét konyha ünnep szülő anya apa kreativ idea étkezés sk tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr211857431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzska4 2010.03.22. 10:24:04

Örülök, hogy meggyógyultatok és köszönöm a remek ötletet. EZT biztosan meg fogom csinálni!!
süti beállítások módosítása