Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Paraván kerítésből, kerítés paravánból

2010.04.02. 09:45 felhasznalo

Bár kevéssé elterjedt nálunk, a paraván igencsak hasznos része lehet berendezésünknek. Egyfelől ápol és eltakar, másfelől dekorál is, erősen meghatároz hangulatot, milliőt. A gyerekszobában különösen nagy haszna lehet, ha két testvér osztozik egy szobán: nemcsak a felségterületeket jelölheti ki, de játéknak sem utolsó.

Egyébként mutattunk mi már itt paravánokat: Lakótárs Enzo Mari könnyű kartonparavánját méltatta egykor, Cyr pedig egy roppant játékos darabot talált a Little Red Stuga-nál. Én viszont egy észt tervező, bizonyos Pavel Sidorenko darabjába szerettem bele egy másodperc alatt.

Sidorenko paravánja pont olyan, mint egy fakerítés a ház előtt: a lécek közül még a rések és likak sem hiányoznak, hadd kukucskáljon be a két gyerek a másik oldalra, ha kedvük tartja, és persze lehet nyugodtan magukba borulni is a kerítés két oldalán. További ötlet, hogy a lécek tárolásra is alkalmasak, akaszthatunk rájuk kabátot, de megtartják a kedvenc mesekönyvet is. A legjobb verzió pedig a táblafestékkel lefestett változat, amelyre még rajzolhatnak is a gyerekek, vég nélkül, amit csak akarnak - már persze, ha van hozzá kréta és szivacs, azért az alkoholos filcet nem ajánlanám.

Forrás: Pavel Sidorenko

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek kreativ tárolás gyerekszoba dekor kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr81888796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása