Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állati fények

2010.04.06. 18:17 Cyr

Ismét lámpákat mutatunk Nektek, a békésen átpihent, manómentes éjszakákhoz, ezúttal a Likco-tól, nagyobb gyerekek számára. Olyannyira nagy gyerekeknek készültek ezek a törhetetlen műanyagból való  "Zzzoolight" lámpák, hogy meg vagyok róla győződve, nem csak a gyerekszobában, de a lakás többi, felnőtt-lakta részén is bízvást megállnák a helyüket.

Tervezőjük, Ramin Razani nem bízott semmit a véletlenre. Az egyszerű vonalú, játékos lámpákat számtalan állatalakban alkotta meg, melyek mintha gondos gyerekrajzok és mértani testek nászából születtek volna, hogy aztán nagyhirtelen tüneményes fényforrássá váljanak.

Halvány tojáshéj-derengésüket ugyan el tudom képzelni tobzódó színek közt is, de leginkább egyszerű, minimalista enteriőrbe tenném őket. (Figyelsz, Felhasznalo kollegina?)

Forrás: Likco

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fény művészet lámpa kreativ gyerekszoba minimalista dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr701889715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása