Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gatyahinta filcből

2010.04.14. 09:56 felhasznalo

Olyan nyolc lehettem, mikor az NDK-ban nyaraltunk családilag, és öcsém kapott egy szépséges, hasított bőr tiroli nadrágot, hozzávaló nadrágtartóval együtt. Legalábbis anyám szerint szépséges volt, én az öcsémen látva más szófordulatot használtam volna a jelenséget körülírandó, de tény, hogy egyedi volt az összkép.

Ez a tiroli gatya jutott eszembe, mikor megláttam John Mohr Filzschaukel elnevezésű hintáit, ám most mellé a szépséges és vicces jelzőket tenném magam is. Mohr a hintát kislányának tervezte, ám annyira jól sikerült, hogy azóta design díjat is zsebelt be velük. Aztán, gondolom, a díj miatt is, máris elérhetetlenné vált a gatyahinta a kisember számára, hiszen több, mint húszezerért valószínűleg nem fogják százszámra kapkodni a népek.

Pedig nyilván biztonságos, hiszen körülöleli a gyereket, és anyagának köszönhetően kültéren is simán használható. Azért egy kemény tél idejére én nem hagynám kint.

Forrás: John Mohr

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kert hinta öko gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr261914611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása